GISsen naar/met basisregistraties

Op 31 mei start in Gouda de gloednieuwe opleiding ‘GISsen naar/met basisregistraties’. In deze opleiding leert u hoe u snel en eenvoudig in een opensource GIS-applicatie  analyses kunt uitvoeren met data uit de diverse basisregistraties BGT, BAG, WOZ, BRK en HR.  Deze opleiding is bedoeld voor alle (geo-) informatieprofessionals van gemeenten, belastingsamenwerkingen, veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten en provincies.

Lees meer over GISsen naar/met basisregistraties


Het geo-bewustzijn vergroten

Onder geo-professionals is de wens groot om het ‘geo-bewustzijn’ binnen en buiten de organisatie te vergroten. Die uitdaging begint bij de interesse van anderen in uw verhaal en hun bereidheid om naar u te luisteren. Het wekken van die interesse is aan u als geo-professional. Het valt of staat met uw verhaal waarin uw vakbekwaamheid, passie en juist uw bereidheid om te luisteren naar de  ander, te horen zijn. En dat valt nog niet mee. Deze vaardigheid is precies datgene dat centraal staat in de workshop ‘Mijn burgemeester snapt het niet!’.  U krijgt praktische handvatten voor het ontwikkelen van uw inzicht en vaardigheden in het ‘uitdragen’ van uw geo-kennis en -expertise.

Lees meer over Mijn burgemeester snapt het niet!


Geo-informatiemanagement voor de lokale overheid

Werkt u op het snijvlak van geo-informatie, bedrijfsvoering en dienstverlening en is het verbinden van geo-ontwikkelingen en ontwikkelingen in de gemeentelijke dienstverlening uw uitdaging? Dan is de opleiding ‘Geo-informatiemanagement voor de lokale overheid (GIMLO)’ iets voor u. Na het volgen van deze tiendaagse opleiding op hbo-niveau bent u in staat de geo-informatievoorziening, zowel procesmatig als inhoudelijk, adequaat te begeleiden en af te stemmen op de gemeentelijke bedrijfsvoering. Doordat u tijdens de opleiding werkt aan een beleids- of projectplan vertaalt u het geleerde direct naar de praktijk van uw gemeente.

Lees meer over GIMLO

DEEL DIT BERICHT