Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, Ministerie van Economische Zaken

“Tijdens de opleiding heb ik gezien dat de problematiek bij de Rijksoverheid rond het managen van ruimtelijke informatie hetzelfde is als bij de gemeentelijke overheid. Hoewel de opleiding zich sterk richt op de gemeentelijke organisaties, is deze ook voor mij, als Rijksambtenaar, zeer waardevol gebleken.”

Willem Jongkind, Adviseur Informatiemanagement, Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, Ministerie van Economische Zaken, over de opleiding Geo-informatiemanagement voor de lokale overheid.

Willem Jongkind: “De GIMLO-opleiding heeft mij erg geholpen de aandacht bij het managen van Geo-informatie te houden op de verbinding tussen Geo-informatie en ‘gewone’ informatie, naast de andere aspecten van informatiemanagement. Tijdens de opleiding heb ik gezien dat de problematiek bij de Rijksoverheid rondom het managen van ruimtelijke informatie dezelfde is als bij de lagere overheid. Hoewel de opleiding zich sterk richt op de gemeentelijke organisaties, is deze ook voor mij, als Rijksambtenaar, zeer waardevol gebleken. Daarnaast was het voor mij als ‘vreemde eend in de gemeentelijke bijt’ zeer leerzaam om te kunnen kijken in de gemeentelijke keuken. Dit aspect heeft mijn kijk op geo-informatiemanagement in elk geval verbreed, en maakte de behandelde stof zeker interessanter.”

DEEL DIT BERICHT