Congres vakvereniging Provero op 24 mei

Provero is een vakvereniging met de wortels in het domein van de ruimtelijke ordening en is opgericht om de digitalisering binnen de ruimtelijke ordening en het werkveld van de fysieke leefomgeving te stimuleren. Dit gebeurt door kennisuitwisseling en kennisontwikkeling. Op 24 mei a.s. organiseert Provero een congres met aandacht voor onder meer de Omgevingswet, digitale aspecten, geo-informatie, standaarden en de huidige praktijk. Deze dag worden er ruim 20 uiteenlopende workshops verzorgd en is het mogelijk de bedrijvenmarkt te bezoeken. DataLand zal op deze bedrijvenmarkt aanwezig zijn.

De vakvereniging wil een actieve bijdrage leveren aan de verdere digitalisering binnen de ruimtelijke ordening en komende wetgeving zoals de Omgevingswet.  Deze nieuwe wet dwingt samenhang af tussen een groot aantal nu nog gescheiden opererende werkvelden. Om samenhang te bereiken is het van belang dat deze werkvelden elkaar ontmoeten, leren kennen en ervaringen uitwisselen. Het congres is dan ook bedoeld voor elke organisatie die door de nieuwe wet wordt geraakt.

Het Provero congres vindt plaats  in Congrescentrum De ReeHorst in Ede. Relaties van DataLand krijgen toegang tot het congres tegen een gereduceerd tarief.

Meer informatie en het volledige programma zijn te vinden op www.verbinddeleefomgeving.nl.

banner provero

 

 

DEEL DIT BERICHT