Blog

Van en voor gemeenten, tot de laatste seconde

SMARTER dan bij DataLand wordt het niet… Tot op de seconde nauwkeurig weten we hoeveel tijd we hebben  om onze doelstellingen te behalen. En dat geeft, hoe tegenstrijdig het ook klinkt, een enorm goede flow. We werken bij DataLand met een kernteam onafgebroken door aan onze dienstverlening (die pas eind dit jaar stopt) en tegelijk bereiden we in goed overleg met het Kadaster de overgang voor.

Van en voor gemeenten, tot de laatste seconde logo
LEES MEER

De transitie naar het Kadaster: in de regelmodus of achterover leunen?

Interview met Pieter van Teeffelen, directeur van DataLand: De transitie naar het Kadaster: in de regelmodus of achterover leunen?

De transitie naar het Kadaster: in de regelmodus of achterover leunen? logo
LEES MEER

What the FAQ?!

Er zitten veel dimensies aan de transitie die DataLand is ingegaan en er zijn diverse klantgroepen die allemaal hun specifieke ‘vragen’ over hun eigen situatie hebben. U heeft vast een vraag; wij hebben nog niet álle maar al wel veel antwoorden.

What the FAQ?! logo
LEES MEER

Samen spelen is samen delen

Als we weten dat kennis delen werkt, wáárom komt het dan toch zo moeilijk van de grond? Zijn we wel écht bereid om kennis met elkaar te delen? Een blog over samenwerken, kenniscultuur en balans.

Samen spelen is samen delen logo
LEES MEER

Van knelpunt naar knooppunt, revisited

Van knelpunt naar knooppunt is en blijft een actueel thema. Maar de ideeën over hoe zo'n knooppunt eruit moet zien, zijn in de loop van de jaren wel veranderd. Een blog over 'toen' en 'nu' en een heel klein beetje over 'straks'.

Van knelpunt naar knooppunt, revisited logo
LEES MEER