Heb jij een goed Geo-verhaal?

Workshop Geo-Bewust

Heb jij een goed Geo-verhaal?

De wereld van de geo-informatie groeit. Door toenemende technische mogelijkheden weten we steeds meer. Als geo-experts hebben we daarmee een schat aan informatie in handen die kan bijdragen aan de ontwikkeling, beheer en functioneren van stad en streek. Maar hoe zorgen we er nou voor dat we geo-informatie op de kaart zetten bij collega’s, bestuurders en andere relevante partijen? DataLand zet zich, in samenwerking met SVB-BGT en het Gemeentelijk Geo-Beraad, in om de positie van geo-informatie buiten de geo-afdeling te versterken. Om de geo-professionals in het veld daarbij te ondersteunen, willen we in 2018 starten met de workshop Geo-Bewust. In deze workshop leer je hoe jij het Geo-verhaal – het verhaal over wat er aan geo-informatie beschikbaar is en hoe het gebruikt kan worden – goed én boeiend kan vertellen.

Omdat dit een nieuw soort opleiding is binnen ons aanbod, willen we op 30 januari een try-out organiseren voor maximaal 16 deelnemers in Gouda. We rekenen voor deze try-out slechts € 25,- pp.
Deze workshop zit vol!

Wil je worden geïnformeerd over nieuwe data en locaties? Stuur dan een mail naar opleidingen@dataland.nl met in de onderwerpregel “workshop Geo-bewust”.

DEEL DIT BERICHT